Våra tjänster

Vi hjälper dig att se möjligheter och förutsättningar i din trädgård och ditt hem, att skapa en atmosfär.

Trädgården – en plats för själen!

Från idé till verklighet!

Din trädgård ska se vacker ut både från gatan och inifrån. Den ska kunna upplevas under alla årstider, och bör spegla både husets karaktär och dig själv.

Idag lever vi i ett samhälle med stress och pressat schema. Då utgör våra trädgårdar den del av vårt liv där vi kan få den återhämtning som vi så väl behöver för att orka med vardagen. Vårda den själv eller ta hjälp av oss.

Vi utför tjänster i den utsträckning ni önskar och hjälper er att utforma en anpassad miljö utifrån Era behov. Allt från planering, ritning och växtförslag till att gräva och plantera, trädbeskärning, trädgårdsstädning och regelbunden skötsel. Vi utför även trädgårdsstyling inför en försäljning.

Inredning – hem eller arbetsplats samt Homestyling

Har du svårt att komma till ro i ditt befintliga eller nya hem, eller kanske på ditt kontor? Har du blivit hemmablind eller har du inte tid att själv att skapa skön stämning i din tillvaro?

Vi kan hjälpa er med allt från färgsättning till möblering och mindre renoveringar. Med hjälp av läran Feng Shui skapar vi harmoni och balans.

Vi hjälper dig att optimera och höja värdet på din bostad inför en försäljning.

Vårt erbjudande

Är det inte dags att göra din trädgård till det sköna, grön rum för återhämtning och avkoppling som den är tänkt att vara? Om du har drömmarna så står vi för kunskapen. Vi tar oss an såväl balkonger som små och stora villaträdgårdar samt bostadsrättsföreningar.

Vi börjar med att titta på din trädgård och går igenom förutsättningarna för uppdraget. Sedan ställer vi frågor och bestämmer vem som gör vad och vad det får kosta.

–       Hur mycket vill du jobba med din trädgård?

–       Vilken typ av trädgård önskar du dig?

–       Vad behöver du vår hjälp med?

–       Vilka växter gillar du? Vilka gillar du inte?

Alla mår bra av gröna, sköna rum både ute och inne. Men även om de flesta vet hur de vill ha det så tycker många att det är svårt att få till den där rätta känslan i praktiken. Vi har både gröna fingrar och den fingertoppskänsla som krävs för att hjälpa våra kunder med just detta, från idé till planering och genomförande.